Program do zarzadzania osk

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tymże podobne.

Dla lekkich i bogatszych lokali POS znacznie dokładnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również całych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dopasowane do książce na jakiejś liczbie stanowisk POS. Program w przystępny sposób usprawni zarządzanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem rzeczy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Życie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Money Amulet

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.